Tv-kok René Pluijm is voor de Ekoplaza-campagne 'Voor Beter Eten' afgereisd naar Italië, waar hij een bezoekje bracht aan de makers van het Fiordifrutta fruitbeleg. Wist je dat zij alleen puur fruit in het potje stoppen? Dat zag René met eigen ogen. Je ziet het hier:
Tv-kok René Pluijm ging op bezoek bij Andrea van @RigonidiAsiago in de Italiaanse bergen bij Asiago. Het verhaal achter deze vruchtenspread is bijna romantisch. #VoorBeterEten https://t.co/w2HXe9wNWz
— ekoplaza (@Ekoplaza) September 9, 2020
"Met Fiordifrutta fruitbeleg geniet je van 100% bio-fruit, zonder toegevoegde suiker, zoetstof, conserveermiddelen of kleurstoffen. In elke pot zit maar liefst 1,5 kg biologisch fruit. Omdat de Italiaanse producent bio-appelsap gebruikt en ze bereidt op kamertemperatuur (dus niet gekookt) blijven smaak, kwaliteit en voedingswaarde van het fruit, zoals de vitaminen en nutriënten, optimaal bewaard. Hoe dat smaakt? Alsof het fruit nog maar net geplukt is", zo luidt de begeleidende tekst op de Ekoplaza-website.
Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl