Andrea Rigoni:

"Het geheim is het proces te vereenvoudigen"

Tv-kok René Pluijm is voor de Ekoplaza-campagne 'Voor Beter Eten' afgereisd naar Italië, waar hij een bezoekje bracht aan de makers van het Fiordifrutta fruitbeleg. Wist je dat zij alleen puur fruit in het potje stoppen? Dat zag René met eigen ogen. Je ziet het hier:

"Met Fiordifrutta fruitbeleg geniet je van 100% bio-fruit, zonder toegevoegde suiker, zoetstof, conserveermiddelen of kleurstoffen. In elke pot zit maar liefst 1,5 kg biologisch fruit. Omdat de Italiaanse producent bio-appelsap gebruikt en ze bereidt op kamertemperatuur (dus niet gekookt) blijven smaak, kwaliteit en voedingswaarde van het fruit, zoals de vitaminen en nutriënten, optimaal bewaard. Hoe dat smaakt? Alsof het fruit nog maar net geplukt is", zo luidt de begeleidende tekst op de Ekoplaza-website. 

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven