"De blaadjes aan de bomen tonen al hun bonte herfstkleuren en de ochtenddauw is prachtig zichtbaar in het landschap. Dit is het moment waar veel liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen is geopend, maar nu serveren we mooie gerechten met ingrediƫnten uit de natuur zoals paddenstoelen, walnoten en eetbare planten uit de natuur", vertelt Eric van Veluwen over het 'Themadiner: Het wilde diner' dat op vrijdag 18 september bij Antropia gehouden zal worden.
Michiel Bussink, schrijver en columnist, neemt de gasten bij het voorgerecht mee in een wereld die we bijna vergeten zijn, en vertelt smakelijk over zijn liefde voor de natuur en wat er allemaal te beleven valt. De Biodynamische boer Tom Saat vertelt bij het hoofdgerecht iets over de correlatie tussen natuur en landbouw "In de eerste plaats gaat het erom de landbouw weer te verbinden met de bodem. Daarnaast gaat het ook om verbinding met de samenleving", zegt Tom. Zoals bij eerdere diner modereert Bert van Ruitenbeek de avond op smakelijke wijze aan elkaar.
Foto: Antropia
Antropia ontvangt u graag op 18 september om 17:30 uur voor een heerlijk wilddiner van Eric van Veluwen en zijn team.
Datum: vrijdag 18 september, vanaf 17:30 uur
Thema: Het wilde diner
Locatie: Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen
Prijs: 55 euro inclusief welkomstdrankje en koffie/thee na dessert (Studenten en 65+ 45 euro)
Voor meer informatie: www.antropia.nl