"Al wat wij doen, zal bio moeten zijn"

Hugo Bernar: de enige bio-wijnboer in Vlaanderen

Bio-wijn van Belgische bodem? Bestaat dat? Toch wel. Dichtbij Tienen teelt Hugo Bernar van bio-bedrijf Hageling zijn eigen bio-druiven. Ieder jaar vult hij duizenden flessen met verrukkelijke biologische wijnen.

Hugo Bernar van bio-bedrijf Hageling heeft een uniek beroep: tot dusver is hij de enige gecertificeerde wijnboer/wijnbouwer van Vlaanderen. Samen met zijn vrouw Greet den Ruyter teelt hij druiven in het Brabantse Hageland én ze maken er heerlijke biowijn van – rood, wit en rosé. Hoe ze dat doen? Bekijk het filmpje:

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Alles over Bio


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven