Start uitgifte obligaties door Het Blauwe Huis

"Uw geld aan het werk voor een duurzamere economie?"

"Wilt u bijdragen aan verandering? Wenst u zich meer diversiteit in landbouw, gezonde voeding en een duurzamere economie? Zet u uw geld bij voorkeur aan het werk voor een mooiere wereld? Zonder tussenkomst van derden en bijkomende kosten? Vanaf nu is het mogelijk om te investeren in Het Blauwe Huis", vertelt Severijn Velmans. 

Het Blauwe Huis groeit sinds een aantal jaar aanzienlijk. Steeds meer mensen weten de producten te vinden en leren het verhaal van Het Blauwe Huis kennen. "Bij Het Blauwe Huis gaat het om impact: onze invloed op verantwoorde voeding, gezonde grond, duurzame economie en een beter milieu zo groot mogelijk maken. Wij geloven in verandering vanuit ondernemerschap, idealen realiseren vanuit een rendabel bedrijf."

Een groeiend bedrijf vraagt om ontwikkeling en investeringen, zo geeft Severijn aan. "Investeringen die we graag op een bij ons passende manier financieren." Het Blauwe Huis geeft obligaties uit met een aantal doelen:

  • Kapitaal aantrekken voor ontwikkeling en investeringen. 
  • Investeerders de mogelijkheid bieden om direct en zonder extra kosten te investeren in Het Blauwe Huis. 
  • Directe verbinding leggen tussen investeerders en Het Blauwe Huis. De uitgekeerde rente komt zonder tussenkomst van derden volledig ten goede aan de obligatiehouders. 

Obligatielening:

  • Obligaties van 500 euro per stuk.
  • Looptijd van 5 of 10 jaar.
  • 2,5% rente bij 5 jaar looptijd, 3,5% rente bij 10 jaar looptijd. 

Voor meer informatie:

www.blauwehuisobligaties.nl. Of neem contact op met Het Blauwe Huis. Contactpersoon Severijn Velmans, telefoonnummer: 0522 481827, email: severijn@hetblauwehuiskruiden.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven