Beurs in India wordt digitaal gehouden: 29-31 oktober

Meer dan 10.000 bezoekers voor BIOFACH China

Het coronavirus heeft nog altijd effect op het openbare leven en heeft ook veel impact op de internationale handelssector. BIOFACH World voelt deze gevolgen ook, maar ze verschillen van land tot land. Langzaamaan lijkt er licht te komen aan het eind van de tunnel. In juli 2020 vonden de eerste handelsbeurzen alweer plaats in China, waaronder de gecombineerde BIOFACH China en NATURAL EXPO CHINA. In Duitsland en veel andere landen mogen beurzen weer vanaf september plaatsvinden, afhankelijk van de veiligheids- en hygiënestandaarden. Als gevolg daarvan kijkt BIOFACH Neurenberg, de wereldwijd toonaangevende beurs voor biologische producten, vol vertrouwen uit naar BIOFACH en VIVANESS in februari 2021.BIOFACH China
Er is goed nieuws over BIOFACH China, die in Sjanghai werd gehouden, evenals de NATURAL EXPO CHINA van 1 tot 3 juli 2020. Dit was één van de eerste beurzen die weer in China werden gehouden na de lockdown en er waren strikte hygiënemaatregelen. Ondanks de huidige omstandigheden was het gezamenlijke evenement een succes, ook al was het dit jaar wat kleiner en lag de focus meer op nationale zaken dan in voorgaande jaren. Ongeveer 150 exposanten toonden meer dan 10.000 bezoekers wat de biologische markt te bieden heeft en het werd duidelijk dat er zelfs in deze ongewone omstandigheden gewoon een succesvolle beurs kan worden georganiseerd. "We doen al jaren mee aan BIOFACH China. De editie van dit jaar is de beste die we tot nu toe hebben meegemaakt. We hadden een stand van 72 m², namen deel aan professionele interviews met sectormedia en werden warm onthaald. Er waren minder bezoekers dan in de voorgaande jaren vanwege de epidemie, maar we hebben nieuwe zakelijke contacten opgedaan en de markt uitgebreid voor onze producten", zegt exposant Angela Zhai van XLK Organic Products Van Dalian E&T Development.

Hoogtepunten van het evenement waren de 'China Organic Maternal & Infant Summit', waar deskundigen spraken over de markt voor biologische producten voor moeders en baby's in China en het liefdadigheidsevenement NATURALOVE. In samenwerking met de liefdadigheidsorganisatie China Green Food Bank vroeg BIOFACH CHINA de exposanten om hun 'lelijk uitziende' producten te doneren. In het kader van 'geen voedselverspilling' wil het liefdadigheidsevenement NATURALOVE ervoor zorgen dat mensen in nood worden ondersteund met voedseldonaties.

BIOFACH China wordt georganiseerd door NürnbergMesse China, in samenwerking met het onderzoeksinstituut van de overheid Chinese Academy of Inspection and Quarantine (CAIQ). Noteer de nieuwe datum: de 15e editie van BIOFACH CHINA zal plaatsvinden van 12-14 mei 2021 in het Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center.

Ga voor meer informatie naar deze pagina.  

BIOFACH India
De combinatie van BIOFACH India en NATURAL EXPO INDIA vormt de toonaangevende beurs voor de biologische markt in India en omvat het volledige spectrum van biologische producten van productie tot consumptie. Dit jaar wordt het evenement gehouden van 29-31 oktober als digitaal evenement. Het thema is: 'let's e-meet before we re-meet'. Deze digitale editie brengt alle belangrijke spelers in de sector bij elkaar op een centraal platform. Het doel is om een ideaal forum te creëren voor boeren, detailhandelaren, inkoopspecialisten en investeerders, waar deelnemers de best mogelijke virtuele handelservaring kunnen opdoen. Het platform biedt alle relevante productinformatie van exposanten, interactieve paneldiscussies met sectordeskundigen en een virtueel conferentieprogramma. Exposanten kunnen op verschillende forums de interactie aangaan met hun klanten, hun producten presenteren en zelfs privégesprekken houden met geregistreerde deelnemers.
De sponsoren van het digitale evenement zijn APEDA (Agricultural & Processed Food Products Export Development Authority, het Indiase Ministerie van Handel en Industrie en de Indiase overheid. Voorafgaand aan de digitale editie van BIOFACH India 2020 wordt er een achtdelige webinarserie gehouden. In elke sessie spreken deskundigen over onderwerpen zoals toekomsttrends, de status quo van de Indiase biologische markt, of EU-regelgeving, gezien vanuit verschillende perspectieven. Het volgende webinar op 3 september 2020 gaat over het onderwerp 'trends in biologische certificering'.

Voor meer informatie: www.biofach-india.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.