Overname Stalletjeslangsdeweg.nl

Stalletjes zoeken voortaan op Fairsy en in heel Nederland

Na meer dan 11 jaar verandert Stalletjeslangsdeweg.nl van naam. De website van José Bruinen is overgenomen door Henk Jan Bijmolt en gaat vanaf nu verder met de naam Fairsy. Waar www.stalletjeslangsdeweg.nl  langs de weg zich richt op allerlei kraampjes in alleen de provincie Zuid-Holland gaat Fairsy zich richten op heel Nederland. 

Aan de website van Fairsy wordt nog gewerkt, laat men in het aankondigingsbericht van de overname weten. "Momenteel bouwen wij bovendien aan een verbeterde website met handige filteropties, (fiets) routes maken en meer handigheidjes. Deze verwachten wij medio oktober te lanceren." 

José Buinen liet aan het Algemeen Dagblad weten te hebben getwijfeld over de overname, maar vanwege leeftijd, vaker op vakantie gaan en kunnen en het krijgen van een unieke kans haar site van de hand te doen.

Zuid-Holland
De huidige site van Fairsy draait al en hier zijn kraampjes in de provincie Zuid Holland (zie deze pagina) reeds overgenomen van www.stalletjeslangsdeweg.nl.  

Gratis of betaald, het kan allebei
Aanbieders van boerderijkraampjes tot tuindersstalletjes zullen zowel gratis als betaald op de website met een basisvermelding worden gepromoot. "Zo proberen wij een zo'n compleet mogelijk aanbod te krijgen van de leukste stalletjes langs de weg."

Bij de nieuwe website heeft een bestaande en betalende klant automatisch een opvallende topvermelding. Dat betekent een opvallende positie op de site, onbeperkt updates doorgeven en doorplaatsing op onze social media kanalen. Na afloop van een betaalde vermelding switchen naar een gratis vermelding is mogelijk. 

Voor meer informatie:

Fairsy
www.fairsy.nl  
hi@fairsy.nl
06 83084433


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven