John Altman wil grootste snackmerk van Europa worden

Biologische popcorn nu ook in retailverpakking

John Altman introduceert de biologische popcorn nu ook in retailverpakking. De retailverpakking (60/90 gram per zak) moet zorgen dat iedereen van de popcorn kan genieten. Daarnaast zijn er ook op de verpakking verschillende talen toegevoegd, zodat John Altman internationaal stappen kan gaan zetten om van John Altman het grootste snackmerk van Europa te maken.

Biologisch Popcorn van John Altman:

  • Biologisch gecertificeerd
  • Vegan
  • Gluten-, GMO-, lactosevrij
  • Weinig calorieën
  • Zonder palmolie (John Altman gebruikt biologische kokosolie) 

"De popcorn heeft alles om echt lekker en guilt free te snacken. We zijn klaar om de volgende stap te zetten en beter verkrijgbaar te zijn bij de supermarkten", aldus Julie van der Lande, co-founder van John Altman.  

John Altman wil de wereld beter laten snacken
John Altman wil de wereld een beetje beter laten snacken. “We vinden dat alle snacks vrij moeten zijn van e-nummers en onnodige toevoegingen, als het kan biologisch zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat het waanzinnig lekker is, maar het moet wel toegankelijk blijven in prijs", licht Julie van der Lande toe.

Ook wil John Altman de wereld een beetje blijer maken. Met bijvoorbeeld onze opvallende verpakking met een grappige tone of voice wordt  deze boodschap overgebracht. Maar ook op een directe manier zoals het initiatief om de 'eenzame Nederlanders' op mooie avondjes uit te trakteren.

Verkrijgbaarheid
De sharing-bag popcorn is landelijk verkrijgbaar bij onder andere Crisp.nl voor 1,89 euro of via de webshop: www.johnaltman.nl.

Naast de sharing-bags popcorn (60/90 gram) is er ook een impulse verpakking beschikbaar van 22/32 gram.

Voor meer informatie: 

Julie van der Lande  
John Altman
06 43909830 
Julie@johnaltman.nl 
www.johnaltman.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven