Sterk het najaar in

Ekomenu lanceert vandaag haar nieuwe najaarscampagne Voel Je Lekker Energiek. Met deze campagne worden mensen gestimuleerd en geholpen om sterk en energiek het najaar in te gaan.

Ondanks dat we de afgelopen weken genoten van heerlijk zomers weer, merken we ook al dat het volgende seizoen nadert. Een tijd van het jaar waarin een goede weerstand cruciaal is. Veel groenten en fruit en genoeg beweging spelen daarin een belangrijke rol. Het is daarom tijd om een gezond eetpatroon op te pakken zodat we samen energiek en gezond de herfst en winter in gaan.

Ekomenu helpt hierbij met gezonde recepten, nuttige tips, gratis leefstijl e-books, inspirerende verhalen en challenges. Iedere week wordt er op het blogplatform www.voeljelekker.nl  samen met een partner een nieuwe blog gepost. Denk aan de rol van gezonde voeding op de weerstand, wat de invloed is van biologische voeding van het seizoen en natuurlijk de recepten en maaltijdboxen van Ekomenu.

Kijk voor meer informatie over deze campagne en de speciale kortingscode op deze pagina.

Voor meer informatie: www.ekomenu.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.