Opvolger gezocht voor Van Nature in Son en Breugel

"Deze fijne winkel verdient meer aandacht"

Tholen - Bewuste consumenten in Son en Breugel kunnen sinds vier jaar bij Van Nature terecht voor hun biologische boodschappen. Eigenaresse Maartje van Beek heeft de winkel nu vanwege privéomstandigheden te koop gezet en zoekt een opvolger. "Wanneer ik deze de komende maanden niemand kan vinden, zal de winkel in april de deuren moeten sluiten. Dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn, want de winkel is wel degelijk levensvatbaar en zeer geliefd."

Maartje geeft aan dat ze met zoveel liefde, plezier, passie en gevoel gewerkt en gebouwd heeft aan de winkel. En dat had ze graag nog heel wat jaren volgehouden. Dit valt echter niet langer te combineren met haar thuissituatie: "De combinatie met de kinderen, het huishouden, sporten en een man werkzaam in de horeca, maakt het gewoon te heftig. Om nog maar te zwijgen over een sociaal leven naast dit alles. Het thuisfront verdient meer aandacht, maar die fijne winkel zeker ook."

De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante meter en draait goed, benadrukt ze. "Dat is zeker het probleem niet. Ook voor Van Nature heb ik nog zo enorm veel ideeën en zie ik nog zoveel kansen, maar gezien de enorme tijdsdruk steeds, kom ik er niet aan toe. De winkel verdient het om iemand aan het roer te hebben, die er meer aandacht in kan steken dan dat ik nu kan. Ik moet aan mezelf denken en aan mijn gezin."

"Dankbaar voor het grote vertrouwen"
Ze hoopt dus een enthousiasteling te kunnen vinden die het stokje van haar wil overnemen. "Het zou zo enorm jammer zijn als het zou moeten stoppen, puur omdat mijn agenda en hoofd te vol raken. Het is zo'n enorm leuke plek om te mogen werken met heel veel lieve, leuke vaste klanten. Velen van hen hebben in die vier jaar een plekje in mijn hart gekregen. Met zovelen heb ik echt een persoonlijke band opgebouwd. Ik ben iedereen enorm dankbaar voor het grote vertrouwen dat ze me hebben gegeven en ben enorm trots op de fijne, gemoedelijke winkel die het nu is."

Omzetstijging vanwege Corona
Van Nature heeft door de coronaperikelen vanaf februari een omzetstijging kunnen noteren. "Nu de gezondheid in het gedrang komt, merk ik dat veel mensen hun eetpatroon aan hebben gepast. Deels zijn dit terugkerende klanten, die ik bijvoorbeeld al 1,5 jaar niet had gezien. De eerste tijd na de opening mocht ik veel nieuwsgierige mensen op de winkelvloer verwelkomen en daaruit heb ik een vaste klantenkring overgehouden. De laatste tijd zie ik steeds meer nieuwe gezichten in de winkel."

Voor meer informatie:

Maartje van Beek
Van Nature
Airbornestraat 10A
5691 CB Son
06 41277239
info@van-nature-son.nl  
www.van-nature-son.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.