Grüne Woche 2021 wordt geen publieksevenement

De Grüne Woche in Berlijn vindt plaats in januari 2021 als een puur B2B-evenement. De reden hiervoor is de coronapandemie. "Gezien de huidige situatie zullen we het concept voor de Internationale Grüne Woche het komende jaar aanpassen en ons concentreren op het aanbod voor het specialistische publiek", zegt Lars Jaeger, evenementsdireceur van de Grüne Woche.

Grüne Woche
Het publieksevenement gaat in 2021 niet door. "Voor onze bezoekers is de Internationale Grüne Woche een bijzondere ervaring: of het nu gaat om specialiteiten van over de hele wereld of innovaties uit de moderne landbouw van dichtbij meemaken - dit kunnen wij niet doen met het oog op de ontwikkeling van de coronapandemie en de daarbij behorende hygiëne- en veiligheidseisen", zegt Lars Jaeger.

Het concept en de specifieke onderwerpen voor de 86e editie van de Grüne Woche worden momenteel ontwikkeld samen met de partners, het Deutschen Bauernverband (DBV) en de Federale Vereniging van de Duitse Levensmiddelenindustrie (BVE), evenals het Duitse ministerie van Landbouw. Daarnaast ontwikkelt de Messe Berlin hygiëne- en veiligheidsmaatregelen die zijn gecoördineerd met de verantwoordelijke gezondheidsautoriteiten.

In afwachting van hoe het er in 2021 precies uit gaat zien, maakt de organisatie nu alvast de data bekend voor de daaropvolgende Internationale Grüne Woche: 21 tot en met 30 januari 2022.

Voor meer informatie: www.gruenewoche.de 

Bron: Agroberichten Buitenland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven