Herbergt geen koeien meer, maar bio-groenten

Voorgevel stal ondergaat metamorfose

"Het project Op Seters heeft een nieuwe zichtbare metamorfose ondergaan. Leuk om te zien hoe zaken door de jaren heen veranderen, waarbij oude beelden voor inspiratie zorgen", vertelt Lieke Huijbregts op LinkedIn. Ze deelt in haar post een video waarin te zien is dat de stal aan de Seterseweg 7 in Oosterhout een make-over gekregen heeft (waar het Skal-gecertificeerde Sophia's Tuin gevestigd is).

Bij de YouTube-video staat de volgende omschrijving:

Ooit, toen er nog 60 melkkoeien in de stal stonden, was er een opvallend grote rode koeienkop die de voorzijde van de stal sierde. Na de brand is de stal herbouwd. De hele stal en ook de voorgevel zijn daarbij iets kleiner geworden. In die 'nieuwe'voorgevel zijn de oude balken gebruikt: je ziet de rode sporen nog.

Met de komst van Sophia's Tuin heeft de voorgevel opnieuw een metamorfose ondergaan: vervanging van oude ramen, extra nieuwe ramen, een verfbeurt en nu is er tot slot groente en fruit aangebracht op de gevel. De stal herbergt nu immers geen koeien meer, maar wel groenten van Sophia's Tuin.

Voor meer informatie: www.sophiastuin.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven