Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Natuurlijke shampoo & douche tabs

BEN&ANNA introduceert natuurlijke shampoo en douchetabs. De douchetabs zijn er in twee verschillende varianten: Velvet en Aqua. De tabs bieden natuurlijke reiniging en verzorging in 1, en in één tablet, verkrijgbaar. Beide met natuurlijke ingrediënten, variërend van zuiveringszout tot olijfolie en speciale extracten van zoetwateralgen en citrus. Verfrist, reinigt en verzorgt.

  • Gecertificeerde natuurlijke cosmetica
  • 100% veganistisch
  • Geen Parabenen, Phthalaten, Microplastic en Triclosan
  • Ondersteunt Ocean Cleaning

Toepassing:
Laat de tablet met een scheutje water in je hand oplossen en gebruik het schuim om te douchen. Goed afspoelen. Je kan ook de helft gebruiken. Of houd eventuele resten droog en gebruik ze voor de volgende keer.

Een verpakking bevat 24 douchetabletten, €9,99

Ingrediënten:
Sodium Bicarbonate, Sodium Coco Sulfate, Citric Acid, Oryza Sativa (Rice) Starch, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Maltodextrin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Ipomoea Batatas (Potato) Extract, Acacia Senegal Gum, Limonene, Linalool, Citral.

Natuurlijke shampoo tabs
Was je haar natuurlijk schoon met waardevolle natuurlijke ingrediënten, waaronder zuiveringszout en olijfolie en plantenextracten uit acacia senegal gom en rijst. Geschikt voor alle haartypes.

• Gecertificeerde natuurlijke cosmetica
• 100% veganistisch
• Geen Parabenen, Phthalaten, Microplastic en Triclosan
• Ondersteunt Ocean Cleaning

Toepassing:
Laat de tablet met een beetje water in je hand oplossen en gebruik het rijke schuim voor het wassen van je haar, spoel goed uit. Je kan het tablet ook rechtstreeks op schuimen op je haar en dan verder in masseren over je haar. Eén tablet is voldoende voor 1-2 toepassingen. Houd eventuele resten droog voor een volgende keer.

Een verpakking bevat 24 shampoo tabletten Tonic, €9,99

Ingrediënten:
Sodium Bicarbonate, Sodium Coco Sulfate, Citric Acid, Oryza Sativa (Rice) Starch, Aqua (Water), Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract,Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Triethyl Citrate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Maltodextrin, Curcuma Longa (Tumeric) Root Extract, Acacia Senegal Gum, Limonene, Linalool, Citral.

De producten van BEN&ANNA zijn online te verkrijgen en bij verschillende drogisterijen in Nederland waaronder Etos en Holland & Barret (zie store locator).

Voor meer informatie: www.ben-anna.com 

Publicatiedatum: