Lehmann natur breidt haar directie uit

Lehmann natur, importeur en teler van biologische groenten en biologisch fruit uit het Duitse Meerbusch, breidt haar directie met twee leden uit: Marion Hoffmann en Yasar Yazici vormen voortaan samen met directeur Raphael Kennerknecht de sterke top van de dienstverlener op het gebied van biologische tuinbouw. Het trio wordt aangevuld door directeur en bedrijfsoprichter Friedrich Lehmann.

Met een nieuwe directie versterkt Lehmann natur, een biologische groenten- en fruitimporteur uit Meerbusch met eigen premium biologische en permacultuur teelt, haar positie als partner van de retail en groothandel. Het directietrio onderscheidt zich door het samenspel van competenties die elkaar aanvullen, waar ook de klanten van het bedrijf van zullen profiteren.


Yasar Yazici, Marion Hoffmann & Raphael Kennerknecht 

Met Marion Hoffmann heeft Lehmann natur een deskundige op het gebied van wereldwijde inkoop van groenten en fruit, in het bijzonder in Demeter-kwaliteit, in haar directie opgenomen. Marion was tot nu toe inkoopleider en gedelegeerde van Demeter en is sinds 1 juli 2020 als financieel leider één van de nieuwe directieleden. "Ik verheug me op mijn nieuwe taak. Lehmann natur ziet zichzelf als dienstverlener op het gebied van bio- en Demeter-tuinbouw wereldwijd. We hechten bijzondere waarde aan kleine en middelgrote telers, om hen toegang te geven tot de markt," benadrukt Marion.

Ook logistiek- en distributiespecialist Yasar Yazici is nieuw binnen de directie van Lehmann natur. "De verhoogde vraag naar groenten en fruit in tijden van corona heeft veel gevraagd van de medewerkers in magazijnen en de logistiek. Deze opgaven hebben we echter zeer goed doorstaan in samenspel met onze jarenlange partners," aldus Yasar. In het kader van zijn taken heeft Yasar bovendien de leiding over de eigen verpakkingsafdeling, waarvan de hoofdopgave bestaat uit het samenbrengen van de dimensies ecologie, producthoudbaarheid en productveiligheid. "Ondanks de reductie van verpakkingsmateriaal moet de houdbaarheid van gevoelige producten gegarandeerd zijn. Deze uitdaging gaan wij aan door bijvoorbeeld in te zetten op alternatief verpakkingsmateriaal uit graspapier," verklaart de 44-jarige Yasar.

Met zijn verkoopkracht is Yasar een optimale aanvulling op directeur Raphael Kennerknecht op het gebied van distributie. Raphael is distributie- en inkoopspecialist en behoort reeds sinds 2016 tot de directie van Lehmann natur. De agrarisch econoom was tot nu toe uitsluitend voor bedrijven uit de bio-branche actief en heeft daarmee al meer dan dertien jaar ervaring. Daardoor kent hij de uitdagingen van de markt. De prioriteiten van zijn werk liggen in de verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij, het milieu en leveranciers: "De samenwerking met onze bio-telers is voor ons van grote relevantie. Transparante leveringsketens zijn bij Lehmann natur een vanzelfsprekendheid. We zouden het toejuichen als de
Duitse Bondsregering een leveringsketenwet aannam."

Voor meer informatie: www.lehmann-natur.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.