Extreem lange dagen voor bio-ijsmakers

De NOS heeft een item opgenomen bij Sonneclaer over de ijsafname tijdens warme periodes. In het item komt Barend Mul aan het woord. Hij vertelt over de lange dagen die ze bij Sonneclaer draaien. "Vandaag beginnen we om 4 uur, tot 's avonds 22/23 uur ongeveer. We zijn blij dat het nu druk is." Het ijsseizoen begon dit jaar al vroeg, omdat het in maart al mooi weer was.

Ook RTV Drenthe kwam pas geleden langs voor een reportage. Aan deze verslaggever vertelde Barend dat hij verwacht deze zomer zo'n 20 tot 30 procent meer ijs te gaan verkopen ten opzichte van vorig jaar. Ze maken op Hoeve Sonneclaer in Fluitenberg (Drenthe) ongeveer 100 verschillende smaken ijs, waarvan 50 biologisch.

Klik hier om de reportage van RTV Drenthe te bekijken.

Gerard en Barend Mul op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019.

Voor meer informatie: www.hoevesonneclaer.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven