Bodegas Neleman komt naar Amsterdam

Bodegas Neleman, van de Nederlandse bio-wijnpionier Derrick Neleman, opent deze maand zijn 3e brandstore en wel in hartje Amsterdam. Hiermee komt er niet zomaar een nieuwe wijnwinkel, maar een winkel van een echt wijnhuis in de hoofdstad.

Haal vanaf medio augustus 2020 je gekoelde fles Neleman wijn
tijdens ruime openingstijden op het Gerard Douplein nr. 4.
Neleman wijnen – van eigen wijngaarden in Valencia - zijn biologisch, vegan en CO2-neutraal en verkrijgbaar in 20 landen wereldwijd. Oprichter en eigenaar Derrick Neleman is in maart dit jaar verkozen tot Meest Inspirerende Ondernemer van het jaar.

Neleman Amsterdam
Amsterdam was en is al belangrijk voor Neleman als je kijkt naar de online verkoop, hier worden de meeste Neleman wijnen bezorgd. Neleman wil de (wijn)wereld nog leuker maken en opent nu na Zutphen en Utrecht in Amsterdam de deuren van zijn derde brandstore op een toplocatie.

De Meest Inspirerende Ondernemer nu ook in de hoofdstad
Bio, vegan, snelle levering, gekoelde wijn to go, in deze bijzondere winkel zal het zoemen als een bij in de wijngaard. Een HUB voor gasten (consumenten) van Neleman, horeca en verkooppartners als Bijenkorf, Hema, Odin, Jumbo en Ekoplaza waar de bio en vegan wijnen van Neleman ook verkrijgbaar zijn. Neleman wil samen met wijnliefhebbers al drinkend de wijnwereld mooier maken.

Casas del Rey - Valencia
De wijngaarden van Neleman zijn gelegen in Casas del Rey in één van de hoogstgelegen gebieden in de regio: Parque Natural de las Hoces del Cabriel, waarvan een deel recent is opgenomen in de lijst van Biosfeerreservaten van de UNESCO. Ook het wijnhuis van Neleman is hier gevestigd en daar wordt op dit moment een proeflokaal inclusief brandstore gerealiseerd. Zo wordt het mogelijk voor klanten en fans om in dit prachtige gebied op locatie kennis te maken met de Bodega en het verhaal van Neleman te beleven.

Neleman ziet in de toekomst ruimte voor verdere uitbreiding van zijn brandstores naar in totaal 4 à 5 vestigingen binnen Nederland, om zo het verhaal en de heerlijke wijnen met nog meer mensen te kunnen delen. De officiële opening van Neleman Amsterdam zal - onder voorbehoud - in september zijn.

Voor meer informatie:
Neleman Amsterdam
Gerard Douplein 4
1072 VW Amsterdam
hallo@neleman.org 
www.neleman.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.