Jaap Haanstra en Jan Cees Vogelaar stellen zich kandidaat voor duovoorzitterschap LTO Nederland

Jaap Haanstra en Jan Cees Vogelaar stellen zich kandidaat voor het voorzitterschap van LTO Nederland. Zij willen deze functie als duo invullen. Sinds het vertrek van Marc Calon in mei jl. is de hoogste post bij de grootste boerenorganisatie vacant.

Jan Cees Vogelaar en Jaap Haanstra.

Haanstra en Vogelaar zijn bekende bestuurders binnen de landbouwwereld. Jaap Haanstra is akkerbouwer in Luttelgeest en was dertig jaar bestuurlijk actief voor LTO en haar voorgangers. Begin 2016 nam hij afscheid. Momenteel is hij voorzitter van Stichting AgriFacts. Jan Cees Vogelaar (Lelystad) was tot 2001 actief binnen LTO als voorzitter LTO Melkveehouderij en lid van het LTO-bestuur. Momenteel is hij voorzitter van het Mesdag Zuivelfonds en de Sectorraad Paarden.

Haanstra en Vogelaar stellen zich kandidaat omdat zij denken iets te kunnen betekenen voor de Nederlandse boeren en tuinders. Waar zij voor staan en wat zij willen bereiken tijdens hun duovoorzitterschap doen zij uit de doeken tijdens een persconferentie die vanmiddag plaatsvindt in Nijkerk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.