Makeover voor Het Blauwe Huis

"Moesten het oude loslaten om tot iets nieuws te komen"

Tholen - Het Blauwe Huis is al sinds 1976 gespecialiseerd in het telen, drogen en selecteren van biologische en biodynamische kruiden. Hieraan is onder leiding van Severijn Velmans (algemeen directeur sinds eind 2017) niks veranderd. Wel heeft er achter de schermen een professionaliseringsslag plaatsgevonden en zal er de komende tijd op visueel vlak het nodige veranderen. Zo presenteert Het Blauwe Huis vandaag haar nieuwe logo en komen er nieuwe verpakkingen aan.

Severijn: "We wilden al een tijd lang over gaan op biobased zakjes en nieuwe labels laten ontwikkelen. Daar zijn we dit jaar mee begonnen. In dit proces wilden we ook het logo opfrissen. Hiervoor hebben we hulp gekregen van Sietze en Rik van Rare Fruits Council. Het logo is uiteindelijk ontstaan met inspiratie uit heden en verleden, maar gericht op de toekomst. We realiseerden ons aan het begin van het proces dat we het oude moesten loslaten om tot iets nieuws te komen. Sietze en Rik namen de vrijheid om verder te kijken en raakten geïnspireerd door onze producten en onder meer de schilderijen van Matisse. Het resultaat hiervan is terug te zien in ons nieuwe logo."

Eén van de schilderijen van Matisse.

Hij geeft aan dat het oude logo weliswaar heel bekend was, maar niet meer paste bij waar het bedrijf nu staat. "Met dit nieuwe logo willen we vanuit onze producten een verhaal vertellen. Het is heel herkenbaar, meer van deze tijd en past bij ons."

De komende maanden rolt Het Blauwe Huis ook haar nieuwe verpakkingen uit. "Dit gaan we gefaseerd doen. Zo gaan we met onze kruidenstrooibusjes over op glas, waardoor het kartonnen gelamineerde busje met plastic deksel verdwijnt. Vanaf oktober willen we onze thee in biobased folie aanbieden en rond februari 2021 willen we al onze kruiden van nieuwe labels en biobased verpakkingen voorzien hebben.Coronacrisis
Voor veel bedrijven en mensen is het een lastige tijd. Door de coronacrisis zien wij juist een grotere vraag naar onze producten. "Mensen zijn bewuster geworden van hun voeding en kiezen vaker voor biologisch en biodynamisch voeding. Mensen zijn meer thuis en willen daar genieten van onze thee. Ook koken ze veel meer zelf, wat de verkoop van onze keukenkruiden en specerijen ten goede komt."

Voor meer informatie:

Severijn Velmans
Het Blauwe Huis
Buitenhuizerweg 19
7961 LX Ruinerwold
0522 481827
06 17838789
severijn@hetblauwehuiskruiden.nl  
www.hetblauwehuiskruiden.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.