Nieuw: Food Huggers Lids

"De duurzame oplossing voor het afdekken van kommetjes en schalen"

Tholen - Sinds 2 weken zijn bij Eco warehouse de nieuwe Food Huggers Lids verkrijgbaar. Dit zijn duurzame, stapelbare transparante deksels, in 4 verschillende maten. "De deksels zijn gemaakt van gehard glas met een flexibele rand van silicone. Dit maakt ze stootvast en heel mooi stapelbaar. Het is de duurzame oplossing voor het afdekken van kommetjes en schalen en weer een mooi product om voedselverspilling mee te voorkomen", vertelt Ellen Visser namens het in Barneveld gevestigde Eco warehouse.

De deksels zijn voorzien van de flexibele rand die we al van de andere producten van Food Huggers kennen. "De eerste reacties zijn overweldigend. We hebben een vooraankondiging gedaan bij een aantal klanten waarvan we wisten dat dit product daar heel goed zou passen. Hierop kwam zoveel respons dat 20% van de voorraad al weg is. De eerste reacties zijn overweldigend."

Ze merken bij Eco warehouse dat alles weer een beetje aantrekt. "Overall zijn we heel tevreden over hoe we deze bizarre tijd door komen. We merken de laatste weken dat ook de winkeliers echt weer zin hebben om iets nieuws in de schappen te leggen."

Voor meer informatie:

Ellen Visser
Eco warehouse
Zwolleweg 23
3771 NR Barneveld
0342 480000
06 22744757
ellen@ecowarehouse.nl  
www.ecowarehouse.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven