Recordaantal afgestudeerde BBL-studenten Warmonderhof heeft al een baan

Van een eigen bedrijf tot een seizoensfunctie of een fulltime baan: een recordaantal van de deeltijdstudenten van Warmonderhof die woensdag 1 juli afstudeerde, gaat in de biolandbouw aan de slag. Dat meldt Warmonderhof.

"Ruim 66 procent heeft dankzij Warmonderhof inspiratie en netwerk gevonden om zijn carrière een nieuwe richting te geven. Op Warmonderhof smeed je vriendschappen en netwerken voor het leven. Dankzij elkaar, en natuurlijk door de lessen, excursies en stages, hebben de deeltijdstudenten de kennis en vaardigheden opgebouwd waarmee ze nu de biologische landbouwsector instromen."

Foto: Warmonderhof

Volgens Warmonderhof blijkt de biologische agrarische sector te zitten springen om gekwalificeerd personeel. "Het aantal dat direct na afstuderen een baan in de sector vond, is nog nooit zo hoog geweest. Van medewerker op een stadsboerderij, productiemedewerker in de tuinbouw, een eigen bloemen- en groentebedrijf met winkel tot tuinder op een zorgboerderij, een eigen zelfoogst bloementuin en medewerker bij een kruidentuin. Ze brengen nieuw elan in het beroep van boer. We zijn trots en wensen de afstudeerders veel succes in hun nieuwe loopbaan."

Voor meer informatie: www.aereswarmonderhof.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven