Jan-Paul Rutten, Gulpener:

"Hoe meer duurzame brouwerijen, hoe beter"

Middenin de coronacrisis opende Gulpener een nieuw brouwhuis. Van een openingsfeestje was dus geen sprake, maar in een artikel van Misset Horeca vertelt directeur Jan-Paul Rutten alle ins en outs van de nieuwe locatie, die zo duurzaam mogelijk is gebouwd. Dat maakte de bouw wel een stuk duurder. "Dit is zonder twijfel de grootste investering uit onze geschiedenis, dus dan praat je over een flinke klap geld", maar vult hij aan: "We willen écht laten zien dat het kan. En wat dat betreft stellen we ons ook heel open op. Als andere brouwerijen willen komen kijken, graag. Hoe meer duurzame brouwerijen hoe beter."

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Misset Horeca 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven