Variatie voor de barbecue: La Mamma, Mumbai Magic en Pusta Pleaser

abinda heeft drie nieuwe biologische veggie burgers ontwikkeld. “Deze zijn momenteel enkel nog in België te verkrijgen. Het zijn producten 'like no others'. Ze zijn lekker van smaak. En helemaal tof aan deze burgers is dat je ze ook op de barbecue kunt bakken, daarvoor zijn ze stevig genoeg", vertelt Edith Gomes. Het gaat om de volgende drie varianten: La Mamma, Mumbai Magic en Pusta Pleaser.

De mediterraanse La Mamma-burger bevat tomaten en olijven, inclusief een geheime kruidenmix. Met de Mumbai Magic neemt abinda je mee naar Zuid-Azië op een reis vol kleur en smaak. De zoete aardappel, zachte curry en een lichte gembertoets zorgen voor het Bollywood-gevoel op je bord. Voor de Pusta Pleaser zorgde de Hongaarse keuken voor inspiratie. Deze keuken is een smeltkroes van specialiteiten. Deze seitanburger met champignons, paprika en erwten zal volgens Edith menig culinaire liefhebber bekoren.

Voor meer informatie:

Edith Gomes
Abinda
+32 494987807
edith@abinda.be 
www.abinda.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.