Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coöperatie Bon Vivant overgenomen door Henk en Bart Schellekens

Per 1 juli 2020 hebben Henk en Bart Schellekens coöperatie Bon Vivant overgenomen. In de afgelopen jaren heeft Bon Vivant onder leiding van Henk als interim-manager hard gewerkt aan het uitbouwen van diverse merken, waaronder Natuurlijk Scharrelvlees en Natuurlijk Biologisch Vlees. De coöperatie Bon Vivant verzorgt al sinds 1987 de in- en verkoop van scharrel- en biologisch vlees in Nederland.

Na de overname door Henk Schellekens (Algemeen Directeur) en Bart Schellekens (Financieel Directeur) gaat Bon Vivant een nieuwe toekomst tegemoet. Zij hebben de handen ineengeslagen om de missie van het bedrijf naar een volgend niveau te brengen: de consument het meest diervriendelijke, gezondste en kwalitatief beste vlees van Nederlandse bodem bieden. 

Foto's: Coöperatie Bon Vivant 

Henk Schellekens: “Wij blijven de enige leverancier van gecertificeerd scharrelvlees in Nederland. Na deze overname beheren we de volledige keten, van big tot slager. Bovendien kunnen we met onze kleinschalige slachterij voldoen aan alle specifieke wensen van de
slagerijen en horecaondernemers waar wij mee werken.”

Bart Schellekens: “Door de overname kunnen we de plannen voor de groei van de merken Natuurlijk Scharrelvlees en Natuurlijk Biologisch Vlees verder realiseren. De eerste stappen zijn al gezet. Zo hebben we onlangs een exclusief worstenbroodje gelanceerd, gemaakt van
scharrelvlees van het Nederlands Landvarken.

Voor meer informatie:
www.natuurlijk-scharrelvlees.nl
www.natuurlijk-biologisch-vlees.nl

Publicatiedatum: