Twee varianten van Botanique, vrij van plastic én palmolie

Nieuwe shampoobars exclusief voor de bio speciaalzaak

Het afgelopen jaar groeide de populariteit van dit product enorm: de shampoobar. Vol trots introduceert Botanique nu twee varianten, vrij van plastic én palmolie. 

Nieuw in het Botanique assortiment:

  • Shampoobar granaatappel voor droog en beschadigd haar
  • 2-in-1 shampoo & conditioner bar argan-amandel voor een natuurlijke glans

Goed van binnen en buiten
De bars zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder palmolie en uit gecertificeerde biologische teelt. Het 'ZERO plastic inside' logo van de Plastic Soup Foundation laat zien dat er geen micro- en nanoplastics zijn toegevoegd. Wist u dat microplastics via het doucheputje in het milieu terecht komen en slecht zijn voor de gezondheid? 

Leuk feitje is dat één bar gelijk staat aan het gebruik van drie shampooflessen. Wel zo duurzaam. De heerlijke geur komt van natuurlijke etherische oliën. En om de kleur en geur goed te houden zitten de bars in een plasticvrij doosje van FSC-gecertificeerd karton. Helemaal passend in Plasticfree July. Verder kom je in concurrerende shampoobars vaak nog palmolie tegen, de bars van Botanique zijn daarentegen helemaal palmolievrij.  

Botanique: van nature verzorgend
"Bij Botanique wordt de voedende, hydraterende en herstellende werking van krachtige planten gecombineerd met moderne wetenschap. Vanuit de overtuiging dat dit een positieve invloed heeft op de natuurlijke schoonheid van huid en haar. Het resultaat: een uitgebalanceerde reeks effectieve producten voor dagelijks gebruik", vertelt Anne van Woudenberg. 

Geniet met Botanique van 100% gecertificeerde natuurcosmetica, vrij van:

  • Synthetische geur-, kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • Microplastics en palmolie

Bestel nu bij Udea
De bars zijn deze week met korting te bestellen. Benieuwd geworden naar Botanique? Naast haarproducten biedt Botanique natuurlijke verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Botanique is een merk van Udea en exclusief voor de bio speciaalzaak. 

Klik hier voor meer informatie.  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven