Nieuwe bestuursleden en functionarissen voor Amerikaanse Organic Trade Association

De Raad van Bestuur van de Organic Trade Association heeft in de loop van het bestuursjaar 2020-2021 twee nieuwe leden benoemd, drie andere verwelkomd en vertegenwoordigers benoemd om als leiders te fungeren in het bestuur en binnen de aangesloten organisaties van de vereniging, slechts twee dagen na de recordbrekende, eerste virtuele jaarvergadering voor de leden.

De Amerikaanse bedrijfsvereniging voor biologische tuinbouw en bio-producten in Noord-Amerika vertegenwoordigt meer dan 9.500 biologische bedrijven in 50 staten.

Als onderdeel van het democratische verkiezingsproces van de Organic Trade Association kreeg elk bedrijf dat lid is van de vereniging, ongeacht zijn omvang, één stem bij de voorjaarsverkiezingen. Extra leden werden door het bestuur benoemd om een brede vertegenwoordiging en expertise te garanderen. De zittende bestuurders dienen de belangen van de hele vereniging en zijn verantwoording verschuldigd aan de leden bij het bepalen van de strategische richting en het bepalen van het budget voor de prioriteiten van de Organic Trade Association.

"We zijn verheugd om verder te gaan met zo'n toegewijde groep van vrijwillige leiders die een duidelijke expertise inbrengen en diverse aspecten van de biologische waardeketen vertegenwoordigen. Het bestuur werkt samen met leden en medewerkers zodat onze organisatie de biologische tuinbouw en handel met één stem kan beschermen en bevorderen," verklaarde Laura Batcha, CEO en uitvoerend directeur van de Organic Trade Association.

Bron: OTA


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven