Rondleiding Levende Buitenplaats

Op zaterdag 20 juni geeft Thor Hoedemakers een rondleiding over de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl. Op de buitenplaats wordt het grootste gedeelte van de groenten en het fruit geteeld die worden geserveerd in het bijbehorende restaurant.

"Uit de stal komt het vlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten."

Thor vertelt over de moestuin, de dieren, de historie van de Buitenplaats en de visie van Op Hodenpijl. Hij neemt je mee door de tuinen en de stallen van de boerderij. De rondleiding start om 10.30 uur. Na de rondleiding is het mogelijk een lunch te reserveren. De lunch start om 12.00 uur in ons restaurant. De lunch is excl. drankjes.

Vanaf 10.00 kun je je melden in het restaurant van Op Hodenpijl. De prijs voor de rondleiding is € 10,- p.p. De prijs voor de rondleiding en de lunch achteraf: € 26,50 p.p.

Voor meer informatie en aanmelden: www.ophodenpijl.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven