"Blij weerzien met onze klanten, maar toekomst blijft onzeker"

Lekker GEC is een op-en-top biologisch én vegetarisch restaurant. Het bestaat al sinds 1999 en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde vlakbij het Sint-Pietersstation in Gent. Net als heel wat Vlaamse horecazaken mag Lekker GEC sinds 8 juni weer gasten ontvangen, nadat ze drie maanden gesloten zijn geweest door de coronacrisis.

Ooit begon Robrecht Cardyn er zelf in de keuken, nu is hij al meer dan 12 jaar een van de stuwende krachten achter de coöperatie die het restaurant beheert. Nu ze terug open zijn verwacht hij zich niet meteen aan een grote stormloop, maar het doet wel goed om weer klanten te bedienen. “Na onze heropening bleef het voorlopig nog rustig, maar op zich is dat niet zo slecht om rustig te kunnen wennen aan onze nieuwe manier van werken. Normaal hebben we een gemoedelijke zelfbediening, nu doen we bediening aan tafel.”

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Bio mijn natuur


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven