Webinar over sociale innovatie

Wendbaar, vitaal en vaardig: hoe besteed je aandacht aan medewerkers in deze crisistijd? De economische gevolgen van COVID-19 raken ons allemaal. Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie ziet dat investeringen in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers komen te vervallen, omdat alle focus is gericht op productie en overleven. "Maar juist nu is aandacht voor menselijke kapitaal zo belangrijk. Omdat het zorgt dat je als bedrijf wendbaar blijft. En als we iets hebben geleerd de afgelopen maanden is dat ‘innovatievermogen’ essentieel is om deze crisis te boven te komen."

Op dinsdag 16 juni, van 13:00 uur tot 14:00 uur organiseert SOL daarom een webinar over sociale innovatie, met gastspreker Prof. Dr. H.W. Volberda van de Universiteit van Amsterdam.

Wat kunnen we leren uit de coronacrisis? Hoe kun je beter en slimmer werken? Hoe versterk je de innovatiekracht van jouw organisatie en haal je meer rendement uit jouw menselijk kapitaal? Prof. Volberda neemt zijn luisteraars mee in de innovatieschijf van vijf waarin o.a. nieuwe manieren van managen, organiseren, (samen)werken en het optimaal benutten van talenten centraal staan. 

Nicole Lemmen, consultant Duurzame inzetbaarheid van SOL, maakt vervolgens de vertaalslag naar de werkvloer. Hoe kunnen organisaties op een laagdrempelige, pragmatische manier medewerkers en leidinggevenden inspireren en activeren om te blijven ontwikkelen? Hoe houd je aandacht daarvoor - juist in deze tijd? Ook worden kort de subsidiemogelijkheden die SOL aan de sector biedt besproken.

Wil je deelnemen aan dit webinar? Meld je dan aan bij Marianka Vlam, via m.vlam@sol-online.nl

Voor meer informatie: www.sol-online.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.