Instant Miso-soepen met opvallende nieuwe smaken

Het Britse merk Clearspring heeft drie nieuwe opvallende smaken toegevoegd aan het Instant Miso Soups-assortiment: Ginger & Turmeric, Creamy Sesame and Hot & Spicy.

Deze nieuwe instant-soeprecepten zijn ontwikkeld als aanvulling op de umami-rijke smaak van miso. Alle drie de soepen zijn biologisch, glutenvrij, veganistisch en gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Kombu en Wakame zeegroenten. Ze worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd met authentieke biologische Japanse miso.


Elke verpakking bevat 4 gebruiksvriendelijke sachets die heel eenvoudig te bereiden zijn; voeg gewoon heet water toe. Bovendien is elk zakje soep een bron van eiwitten, terwijl het maximaal 371 calorieën per portie bevat. Eventueel kan men er naar smaak zelf nog groenten of tofu aan toevoegen.

Maria Dawson, commercieel directeur van Clearspring: "We hebben heel hard gewerkt om deze recepten te perfectioneren. De smaakcombinaties zijn een mooie aanvulling op onze bestaande stoepen en zullen meer mensen overhalen om voor het eerst miso-soepen te proberen."

"Het assortiment zal ook het groeiende aantal 'free from', vegan en biologische consumenten aanspreken, die om voedings- of levensstijlredenen op zoek zijn naar producten die gezond en voedzaam zijn. Deze mensen willen geen compromis sluiten als het gaat om smaak."

De nieuwe Organic Instant Miso-soepen van Clearspring zijn een aanvulling op de bestaande Instant Miso-soepen van het merk, evenals de andere producten met miso.

Voor meer informatie: lucio@clearspring.co.uk, www.clearspring.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.