Wel koek maar geen ei

Vegan, glutenvrije, palmolievrije cookies met kokosbloesemsuiker – dit zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe cookies van TerraSana. De samenstelling van de nieuwe vegan cookies is volgens de producent zeldzaam verantwoord. Dit zijn namelijk één van de eerste biologische koekjes die vegan en glutenvrij is, maar óók geschikt zijn voor mensen die (riet)suiker, soja of palmolie mijden.

De cookies zijn gezoet met kokosbloesemsiroop (suikervervanger). De glycemische index van kokosbloesemsuiker is 35. Hetzelfde als yoghurt en quinoa. Ze worden gemaakt van volkoren granen (haver, boekweit, quinoa en rijst), met kokosolie in plaats van palmolie.

De cookies zijn er in 3 smaken: een choco-variant met cranberry en blauwe bes, één met hazelnoot en rozijn en een bijzondere met gember, chiazaad en sinaasappel.

Voor meer informatie: info@terrasana.com en www.terrasana.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven