In 2021 opnieuw Holland-Italië paviljoen op de BIOFACH

Ook in 2021 organiseert Bionext weer een paviljoen voor Nederlandse ondernemers op de BIOFACH. Net als vorig jaar zal het een Holland-Italië paviljoen worden. Partnerorganisatie Federbio-Assobio is verantwoordelijk voor de werving van Italiaanse ondernemers in het paviljoen.

Michaël Wilde, directeur van Bionext: "Wij kijken er erg naar uit om ook in 2021 op de BIOFACH te staan met een groep Nederlandse ondernemers. Zeker omdat biologische landbouw de komende jaren een centrale rol gaat spelen in Europa. Nu de Europese commissie naar 25% biologisch landbouw areaal wil groeien in 2030, zijn juist internationale contacten interessant voor de handel en verwerking."

Door corona zullen exposanten wel te maken krijgen met diverse nieuwe richtlijnen. Zo zou het kunnen dat er een verplichte looproute komt of een maximaal aantal bezoekers per hal. Michaël: "Ook op het Holland-Italië paviljoen zullen we de nodige maatregelen treffen. Maar feit blijft dat ondernemers hun zakenrelaties het liefst in de ogen kijken. Gelukkig kan dat ook op 1,5 meter."

Het Holland-Italië paviljoen is onderdeel van een meerjarig Europees project waarbij Nederland en Italië samen optrekken in het promoten van biologische producten. Dankzij deze samenwerking kunnen standhouders van het paviljoen tegen een gereduceerde prijs deelnemen aan de BIOFACH.

De BIOFACH vindt plaats van 17 t/m 20 februari 2021 in Neurenberg.
Klik hier voor meer informatie over deelname aan dit Holland-Italië paviljoen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.