Nieuw bij online groothandel Amanvida: PerfectBio en Ambrosiae

"Ambrosiae is een jong Italiaans bedrijf met mensen die gepassioneerd zijn door voeding en gezond leven. De impact van voeding op onze gezondheid is belangrijker dan we denken. Daarom verwerkt Ambrosiae verschillende superfoods in een gamma rauwe, gezonde producten die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse routine: glutenvrije ontbijtgranen, proteïne bars of energierepen, pannenkoekenmix, plantaardige oplosdranken of latte's, enzovoort. Biologisch en glutenvrij", vertelt Aaltje van der Zee over de nieuwe merken bij online groothandel Amanvida.

PerfectBio is ook een merk van Ambrosiae: met het motto goede voeding voor iedereen.

Ontdek de Porridge of havermoutpap
Havermoutpap is een klassieker. "Deze biologische instant porridges zijn in een handomdraai klaarmaakt. Gewoon heet water toevoegen, roeren, even laten rusten en klaar. Versier je kommetje pap naar hartenlust met wat schijfjes vers fruit, bessen of noten."
 
PerfectBio Porridge Havermoutpap 250 gram, bio

✔ Instant havermoutpap
✔ Verrijkt met fruit, noten en zaden
✔ Snel klaar, enkel heet water toevoegen
✔ Glutenvrij, lactosevrij, zonder soja, lactose of toegevoegde suiker

Ongezoete Muesli
"Vandaag zijn er in de winkel heel wat varianten van dit eerste muesli-recept. In principe is muesli ongezoet en ongeroosterd, maar veel merken voegen er toch suikers aan toe. PerfectBio heeft gelukkig biologische muesli's zonder toegevoegde suikers of men kan er voor kiezen om de muesli zelf samen te stellen. De basis is havermoutvlokken, gedroogd fruit zoals rozijnen, wat noten en zaden. Roer wat muesli door yoghurt of (plantaardige) melk. En vul het ontbijt aan met wat bessen (uit de diepvries), vers fruit of toppings zoals chocoladevlokken of kokossnippers." 

Alle muesli- en granolarecepten van PerfectBio zijn samengesteld op basis van 2 regels:

  1. Kies de beste biologische grondstoffen die je kan vinden.
  2. Verminder het aantal ingrediënten maximaal om een zo puur en eenvoudig mogelijk product te maken. Less is more!

Krokante rauwe granola
Granola is vaak muesli die krokant gebakken wordt in de oven in een laagje olie, vaak kokosolie. Er wordt meestal nog wat honing aan toegevoegd om de granola lekker zoet te maken. "Die crunchy, zoete bite zorgt voor dat beetje troost omdat je je lekkere bed moet verlaten."

De volledige productie van deze Ambrosiae biologische granola's gebeurt rauw. Dit wil zeggen onder 42°C. 

Er zijn drie varianten Ambrosiae granola:

  • Granola met abrikoos & kokos
  • Granola met cacaobonen, goji bes & kokos
  • Granola met goudbes

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen.

Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk  


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven