"Wijn is een redelijk crisisproof product"

Dat restaurants en terrassen sinds deze week weer open mogen, is ook goed nieuws voor Derrick Neleman, oprichter van Neleman Wijnen. Aan De Ondernemer vertelt hij blij te zijn voor horeca-ondernemers. "Een land zonder horeca is niks. Daar waar we kunnen supporten we de horeca graag met onze wijnen. Weet je, wij zijn zeker ook geraakt. Maar niet zo hard als horecaondernemers die hun zaak van de overheid moesten sluiten. Daar mogen wij als niet-horecaondernemer nederig en met respect mee omgaan." 

Volgens Derrick wordt de bierverkoop veel harder geraakt door de crisis dan de wijnverkoop en zegt hij zich te richten op wat wel kan. "We werken momenteel als een malle aan onze Belgische, Duitse en Spaanse webshops. Een enorme klus, maar het is het waard." 

Klik hier om verder te lezen.

Bron: De Ondernemer


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven