"Gelukkig doet biologische Berloumi het goed in biowinkels en supermarkt"

In het Oost-Vlaamse Berlare ligt de Zuivelarij, een jonge kaasmakerij die op korte tijd sterk gegroeid is. Kaasmaker David De Coster: “Bedrijven zoals wij die nog maar weinig buffer hebben opgebouwd zijn extra kwetsbaar tijdens de corona-crisis, maar gelukkig doet onze biologische Berloumi het goed in de biowinkels en in de supermarkt.”

Berloumi Bio. Foto: De Zuivelarij

De passie straalt er van af wanneer David De Coster vertelt over de Zuivelarij, de kaasmakerij die hij vijf jaar geleden heeft opgericht. Kaas maken is begonnen als hobby. David is chef van opleiding. Als leerkracht op de hotelschool stelde hij zijn leerlingen eens voor om samen kaas te maken. Zo kreeg hij de smaak te pakken, maar hij had nooit durven dromen dat zijn eerste kaas Berloumi meteen zo’n succes zou worden. Wat begon als een hobby, is ondertussen uitgegroeid tot een voltijdse job voor hem en zeven medewerkers.

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Bio mijn natuur


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven