"In oorspronkelijke opzet kunnen anderhalve meter reglementen niet worden gewaarborgd"

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2020 uitgesteld naar 2021

De Vakbeurs Foodspecialiteiten die op 28 en 29 september 2020 gehouden zou worden gaat niet door. Het beursteam heeft zojuist bekend gemaakt dat besloten is om de Vakbeurs Foodspecialiteiten op te schorten naar maandag 27 en dinsdag 28 september 2021. 

"Versoepelingen in de coronacrisis zijn aan de orde van de dag, maar het coronavirus houdt ons allemaal nog steeds in zijn greep. Dat betekent ook dat wij als organisatie onze verantwoordelijkheid moeten nemen en hebben wij gekeken naar de kansen en bedreigingen van het houden van de vakbeurs zoals wij gewend zijn. Al snel moet dan de conclusie getrokken worden dat in de oorspronkelijke opzet dit niet mogelijk is om de reden dat de anderhalve meter reglementen niet kunnen worden gewaarborgd. Met name die reden is voor ons aanleiding geweest om tot de conclusie te komen om de Vakbeurs Foodspecialiteiten op te schorten naar maandag 27 en dinsdag 28 september 2021", aldus het beursteam.

Kansen benutten
"De Vakbeurs Foodspecialiteiten is al ruim 30 jaar de vertrouwde plek waar retail en wholesale elkaar ontmoeten om te netwerken, handel te bedrijven én nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het gaat en daarom zijn wij voor dit jaar alternatieven aan het onderzoeken. Graag zien wij onze enthousiaste standhouders en bezoekers op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021 op 27 en 28 september in Expo Houten. Wij wensen jullie nog heel veel sterkte toe in deze periode en steun elkaar."

Voor meer informatie: 0348 419771, info@foodspecialiteiten.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.