'Coronaproof' ijs kopen bij bio-boerderij in Bruinehaar

Bij het biologisch boerenbedrijf van de familie Broenink kan sinds vrijdag 22 mei 'coronaproof' ijs worden gekocht. Het familiebedrijf in Bruinehaar heeft een ijsverkooppunt gemaakt, waarin bezoekers zelf hun ijs kunnen uitzoeken en op een veilige manier kunnen betalen.

Tijdens fietstochtjes is dit voor fietsers een rustpunt dat goed is ingericht op anderhalve meter afstand houden van elkaar, vertelt Jan Broenink: "Wij houden heel veel van het contact met de mensen die hier komen, maar in deze coronatijd moeten wij gepaste afstand houden. Met dit verkooppunt kunnen fietsers, wandelaars en andere belangstellenden op een veilige manier onze producten kopen."

Vrijdag werd het huisverkooppunt geopend door wethouder Martha van Abbema. Foto: Gemeente Twenterand

Op dit moment wordt via de automaat alleen nog ijs verkocht, maar Broenink sluit niet uit dat ook zijn vlees, kaas en melk op deze manier verkocht gaan worden: "We moeten er naar de toekomst toch rekening mee houden dat die anderhalve meter standaard gaat worden. Als ondernemer moet je dan op zoek naar de kansen die dat biedt, zodat we mensen naar onze prachtige omgeving blijven trekken."

Bron: Gemeente Twenterand


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven