Biologische kanshebbers op titel Duurzame Jonge 100

De zoektocht naar de Duurzame Jonge 100 van 2020 heeft 200 kanshebbers opgeleverd. Onder meer Charlotte Zum Vörde Sive Vörding (Charly's All is Fair), Florian Rath (BUMI organics), Jouri Schoemaker (Pieter Pot), Peter van de Voort (Remeker) en bio-tuinder Sil Oostendorp maken kans op de titel. 

De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Elk jaar kan men zichzelf of iemand anders van 32 jaar of jonger opgeven en zal een 10 koppige jury de 100 meest inspirerende jonge koplopers uitkiezen.

Vakjury
Het is nu aan de vakjury om uit de 200 genomineerden de 100 duurzaamste koplopers van 2020 te kiezen. De jury bestaat uit tien spraakmakende personen op het gebied van duurzaamheid, waarbij een verdeling is gemaakt van jong en ervaren talent, met dit jaar onder andere Mark van Baal (oprichter Follow This), Folkert van der Molen (marketing manager Sustainalize) en Natascha Kooiman (oprichter Smaackmakers).

Voor meer informatie en een complete lijst van de genomineerden: www.dj100.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven