Biologische maaltijden voor duizenden huishoudens

Vanaf deze maand ontvangen landelijk zo'n 30.000 winnaars een biologisch Postcode Loterij voorjaarspakket samengesteld in samenwerking met Ekomenu. Het motto is 'eet de wereld lekker beter'. Voor het eerst krijgen de winnaars ook de kans hun pakket te doneren aan de Voedselbank vanwege de Corona-crisis.

Het pakket bevat ingredi├źnten voor drie gezonde biologische maaltijden voor vier personen. Alle producten komen rechtstreeks van de boer en zijn van het seizoen. Ekomenu wil met het Postcode Loterij voorjaarspakket biologische, gezonde maaltijden toegankelijk maken voor een nog breder publiek. Het pakket bevat onder meer producten van Fish Tales, de Verspillingsfabriek, en vanmenno.

In samenwerking met de Postcode Loterij krijgen deelnemers die een prijs gewonnen hebben de keuze om het gewonnen pakket te doneren aan de Nederlandse Voedselbank. Een grote groep winnaars heeft hier reeds voor gekozen. Vorige week zijn de eerste honderden pakketten inmiddels uitgegeven aan mensen die het, vooral in deze lastige periode, extra goed kunnen gebruiken.

Voor meer informatie: www.ekomenu.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.