Alle biologische horeca op een rij

Steeds meer mensen kiezen voor biologische producten en dat is goed nieuws. Men koopt biologisch voor tal van redenen waaronder gezondheid, milieu, klimaat, dierenwelzijn etc. In de winkel is het biologische keurmerk goed zichtbaar maar als je buiten de deur een hapje gaat eten of wat gaat drinken, is het niet altijd duidelijk of er met biologische producten wordt gewerkt. In deze moeilijke en onzekere tijd wil Bionext alle horecaondernemers met een biologisch hart wat extra ondersteunen. Daarom is Bionext gestart met een initiatief om aan een zo groot mogelijk publiek te laten weten dat er prachtige horecagelegenheden zijn met een hart voor de biologische landbouw.

"Samen met onze achterban en puuruiteten.nl hebben wij een indrukwekkende lijst opgesteld met horecagelegenheden die veelal werken met biologische ingrediënten. Op deze pagina staan maar liefst 250 restaurants, cafés, hotels, bars en cateraars. Daarnaast willen wij graag vermelden dat er ook steeds meer horecaketens zijn zoals Bagel & Beans die zo veel mogelijk kiezen voor biologisch."

Een deel van de horeca gelegenheden hebben het EKO keurmerk. Meer informatie daarover is te vinden op de website: www.eko-horeca.nl

Voor meer informatie: www.bionext.nl

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven