Yoghurt Barn klaar voor heropening op 1 juni

"Eigen bestelplatform doorgetrokken naar negen vestigingen"

Nadat Yoghurt Barn als eerste in Nederland klimaatpositief zijn gaan opereren, werden er ook de nodige maatregelen getroffen in voorbereiding op 1 juni, de dag waarop de horeca weer open mag.

Bestelplatform
"We hebben vorige week een eigen bestelplatform voor afhalen getest in locatie Neude. Na de pilot waren we zo enthousiast dat we deze nu voor alle 9 fullservice vestigingen hebben doorgetrokken. Je kunt daar nu alle producten, van yoghurt tot koffie en thee maar ook speciale lunch bags bestellen voor 4 of 8 personen", vertelt CEO Wouter Staal. "Daarnaast hebben twee leuke DIY producten gelanceerd, de DIY Brunch en High Tea. Deze zijn zo populair zijn bij Yoghurt Barn maar door gelimiteerde zitplekken, kunnen we deze voorlopig niet aanbieden. Dus doen we het nu via afhaal met leuke tips voor thuis. Ook deze zijn via het platform te bestellen."

Wouter Staal. Foto: Yoghurt Barn

Gastvrouw bij de deur
Het personeel is klaar voor de heropening van 1 juni. "We hebben alle veiligheidsprotocollen toegespitst op onze operatie zodat zowel gasten als personeel zo veilig mogelijk kunnen werken. We hebben een gastvrouw aan de deur voor placeren aan tafel binnen of op het terras. Tegelijkertijd kan deze gastvrouw de takeaway bestellingen aannemen en verwerken met een collega binnen. We hebben een aantal kleinere Barns. Die krijgen schermen tussen de tafels zodat we de 30 gasten veilig een plekje kunnen geven. We hebben een iets aangepast assortiment maar lanceren wel tegelijkertijd ons nieuwe lente- en zomermenu."

Volgens Wouter zijn het spannende tijden. "Het belangrijkste is dat we onze gasten in de watten willen leggen en eindelijk weer die onvergetelijke Barn ervaring kunnen bieden. We zijn er klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in!" 

Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.