21 en 22 september in Lyon

NATEXPO gaat door als gepland

De 2020-editie van NATEXPO, de internationale vakbeurs voor biologische professionals gaat, ondanks de coronacrisis, gewoon door. Zoals gepland wordt deze op 21 en 22 september dit jaar in Lyon gehouden. Tot op heden hebben bijna 600 exposanten hun aanwezigheid bevestigd en het evenement is een echte must voor de Franse en Europese spelers op de markt van biologische producten. NATEXPO verwacht in september in totaal 850 exposanten en meer dan 10.000 bezoekers te mogen ontvangen.

NATEXPO is dus het eerste hoogtepunt op de kalender van biologische professionals sinds het begin van de corona-uitbraak. Het zal fungeren als springplank voor de biologische marktspelers die elkaar eindelijk weer kunnen ontmoeten en ideeën uit kunnen  wisselen na deze lange maanden waarin de zakelijke relaties nogal atypisch waren. Om het evenement zo veilig en comfortabel te laten verlopen voor exposanten en bezoekers, zullen de organisatoren alle veiligheidsmaatregelen nemen die nodig zijn, met inbegrip van de mogelijkheid om de toegang van bezoekers te reguleren, indien nodig.

Als belangrijk evenement in de biologische sector is NATEXPO een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de krachtige groei van de verkoop van biologische producten sinds het begin van de coronacrisis. Consumenten zijn sinds het begin van de lockdown inderdaad massaal biologische producten gaan kopen, wat tot een recordverkoop heeft geleid. Deze situatie bevestigt dat biologische producten een middel zijn om aan de verwachtingen van de Franse consument te voldoen.

Alle categorieën van de biologische markt zullen vertegenwoordigd worden op de beurs in Lyon: voedingsmiddelen, ingrediënten en grondstoffen, gezondheidsvoeding en voedingssupplementen, cosmetica en persoonlijke hygiëne, huishoudelijke en persoonlijke producten en diensten, detailhandel en merkdiensten en -apparatuur. Tijdens de hele duur van de beurs zal er ook een hele reeks lezingen en bijzonderheden plaatsvinden, waaronder de NATEXPO Awards, waarmee de nieuwste innovaties op de markt worden erkend.

Als zakelijk instrument dat tot doel heeft om alle spelers in de sector te ondersteunen, helpt NATEXPO merken en retailers om beter te anticiperen op de veranderingen die zich in de markt voordoen. Op de beurs zullen de discussies en dialogen tussen professionals een uitstekende manier zijn om de juiste antwoorden te vinden op de nieuwe verwachtingen van de consument: een vermindering van het aantal verpakkingen, nieuwe verpakkings- en vulmaterialen, enz.

Voor meer informatie: www.natexpo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.