Pop-up diner aan huis

"Onze smaakverkenning ging altijd al verder dan alleen bier"

Botanisch brouwer Lowlander zal in samenwerking met culinair duo The Holy Kauw Company op 29 mei haar eerste online pop-updiner.
Het betreft een avondvullend (bijna volledig) biologisch diner met perfect gepairde Lowlander Biertjes inclusief aankleding voor de tafel, glaswerk en zelfs een playlist. Tickets voor het diner en het bier & foodpairing platform zijn te vinden op de nieuwe site van Lowlander.

Lowlander brouwt natuurlijk lekkere bieren met kruiden, specerijen en fruit – ofwel botanicals. De natuur is hun smaakmaker; net als voor chefs die botanicals in de keuken gebruiken om diepte aan hun gerechten te geven. Annemieke, verantwoordelijk voor food binnen Lowlander: “Sinds onze start in 2016 brengen we onze bieren regelmatig ‘terug naar de natuur’ met succesvolle Brewkitchen pop-up diners op unieke locaties. Je kunt dus wel zeggen dat onze smaakverkenning altijd al verder ging dan alleen bier; we vonden het de hoogste tijd onze foodpairing visie en liefde te delen.”

Deze visie is o.a. vastgelegd in Lowlanders Bier & Food Navigator; een kompas wat je de weg wijst van bier naar perfecte foodpairing en andersom. Annemieke: “Het zou logisch zijn dit platform - waar tevens steeds nieuwe, inspirerende recepten op zullen verschijnen - met een groots pop-up diner te lanceren; dat hebben we voorlopig moeten uitstellen maar alles wat onze diners zo geliefd maakt kun je op 29 mei thuis, aan je eigen keukentafel beleven dankzij ‘The Home Edition’". 

Wereldsmaken
Culinair partner is creatief duo The Holy Kauw Company. Chefs Arno & Mireille staan bekend om hun eigenzinnige en pure kookstijl, met veel kleur en natuurlijke smaken uit het seizoen. Annemieke: “Samen met The Holy Kauw Company zijn we op zoek gegaan naar de perfecte bier & foodpairings voor thuis, gebaseerd op onze Navigator. Bijna alle wereldsmaken komen voorbij; het menu is echt een culinaire wereldreis geworden maar dan aan je eigen keukentafel”.      

Voor €45,- p.p. ontvang je een compleet verzorgd 4 gangen diner; met cocktail, 4 matching Lowlander bieren, brood en boter, glaswerk, tafelaankleding en een goodiebag vol beleving. Alles duurzaam verpakt en bezorgd tot aan je voordeur. 

Voor meer informatie: www.lowlander-beer.com/food


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven