Nu beschikbaar voor individuele winkels bij Udea en Holland Pharma

Vegan koekjes voor iedereen bestelbaar

Heb je de nieuwe Vegan Cookies van Farm Brothers al geprobeerd? De 100% biologische koekjes zijn nu zes maanden op de markt, en een groot succes. Nu zijn ze ook bestelbaar voor alle kleinere of individuele winkels in Nederland. Tjebbe van Meeteren van Farm Brothers: "We hebben lang aan het recept gewerkt – en zijn zo blij met alle positieve reacties. Vooral de vegan beurs VeggieWorld was een geweldig event waar we honderden mensen mochten laten proeven, en iedereen vroeg waar ze te koop zijn." Veel mensen geloven niet dat een vegan koekje zo lekker kan zijn, vertelt Tjebbe lachend. Via Udea en Holland Pharma kunnen nu ook kleinere, biologische of vegan winkels de koek bestellen.

Over de vegan koek
Bij Farm Brothers willen ze maar één ding: de allerbeste koekjes maken. Het idee daarvoor is simpel: goede koek smaakt te gek en is goed voor die leuke blauwe planeet van ons. Biologisch, ei-vrij en palmolievrij waren alle Farm Brothers koekjes al. Maar kon goede koek ook helemaal plantaardig? Herman en Teyler bewijzen met deze smaken van wel. Wat er in zit is simpel: speltbloem, volkoren rogge- en havermeel, kokosolie, rijststroop, bruine suiker, bakpoeder en een snufje zout.

Eet koekjes – red de aarde
Er is nog meer. Want Farm Brothers staat voor een betere aarde. Letterlijk. Wist je dat we de afgelopen 100 jaar 50% van onze vruchtbare grond zijn kwijt geraakt door huidige landbouwmethoden, pesticiden en chemicaliën? Met elk pak Farm Brothers biologische koekjes dat je koopt 'red' je daarom een stukje (12cm2) van deze verarmde landbouwgrond in Flevoland, en maak je dit voor altijd biologisch. Zo wordt de grond weer gezond, houdt het water en voedingsstoffen vast en gaat het zelfs klimaatverandering tegen. Lees meer over regeneratieve biologische landbouw en het belang van gezonde grond op www.makesoilmatter.com

De smaken
Er zijn er twee: Maple Pecan en Brownie Almond. Die laatste werd op de Bio-beurs al uitgeroepen tot het 'Biologische Product van 2019'. De koekjes vallen trouwens ook bijzonder in de smaak bij niet-vegans. Farm Brothers daagt daarom iedereen uit om ze te proeven – en heeft voor nieuwe winkels die willen bestellen een proefpakketje klaarliggen.

Farm Brothers Vegan Cookies 150 gram – consumentenadviesprijs € 2,99 – nu bestelbaar via Udea en Holland Pharma.  

Voor meer informatie: Tjebbe van Meeteren, via Tjebbe@farmbrothers.com of telefonisch via 06 36521445, www.farmbrothers.com en www.makesoilmatter.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven