Nieuwe reinigingsmelk: 100% natuurlijke alternatief voor babydoekjes

Omdat niet alle babyhuidjes goed reageren op vochtige babydoekjes - zelfs niet op de milde variant - lanceert Weleda volgende week binnen haar babyverzorgingslijn een puur natuurlijk reinigingsproduct: Liniment Reinigingsmelk.

Product specialist Kim Goppel: "Bijna iedere baby krijgt te maken met rode billetjes. Luieruitslag ontstaat als de huid langdurig in contact komt met urine en ontlasting en kan worden verergerd door de wrijving van de luier. Ook is de babyhuid dunner waardoor zij kwetsbaarder is, sneller uitdroogt en stoffen gemakkelijk opneemt. Om die reden is het extra belangrijk voor verzorgingsproducten te kiezen die de huid niet irriteren."

Liniment Reinigingsmelk
Liniment is het Franse geheim voor zachte babybillen en wordt daar in elke apotheek verkocht. Het bestaat uit een mengsel van olijfolie en een calciumoplossing dat veel zachter voor de huid is dan vochtige babydoekjes. Ook laat het een prettig vet beschermlaagje op de huid achter. Kim: "Met Weleda Liniment Reinigingsmelk reinig je babybillen snel en effectief en heb je geen water nodig. Dit 100% natuurlijke product met biologische olijfolie, sesamolie en zuivere bijenwas reinigt uiterst mild, verzorgt en beschermt de gevoelige babybilletjes. Biologisch Calendula-extract verzacht en kalmeert de huid. Verder bevat Liniment Reinigingsmelk géén parfum, zeep en alcohol."

Uitkomst voor de gevoelige huid
"Liniment Reinigingsmelk is net zo gemakkelijk te gebruiken als vochtige babydoekjes. Bij elke verschoning doe je een beetje op een hydrofiel washandje of tissue en veeg je de billetjes schoon. Het grote voordeel is dat je ingrediënten zoals synthetisch parfum, alcohol en synthetische conserveringsmiddelen vermijdt. Bovendien verzorgt Liniment Reinigingsmelk de huid, is het een duurzaam alternatief en is het product zuinig in gebruik. Echt een uitkomst voor gevoelige billetjes."

Liniment Reinigingsmelk:

  • Reinigt uiterst mild
  • Voorkomt roodheid
  • Verzorgt schrale plekjes

400 ml €12,49

Liminent Reinigingsmelk is vanaf 18 mei 2020 verkrijgbaar.

Net als de andere producten van Weleda draagt Liniment Reinigingsmelk het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica.

Voor meer informatie: www.weleda.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven