Herintroductie met drie nieuwe creaties

Charly's terug op de markt

Na een hele moeilijke tijd komen de Charly's van Charly's All is Fair terug op de markt. Vanaf deze week worden de zes smaken, waarvan drie nieuwe creaties, onder nieuwe namen geherintroduceerd via Udea bij onder andere Ekoplaza.

In 2019 werden de biologisch plantaardige kazen ook al bij Ekoplaza verkocht. Waar toen nog samen werd gewerkt met een kleine producent, was er weinig ruimte voor grotere inkoop of grotere volumes qua productie. Na een vrij abrupt einde aan de samenwerking met deze partij in juni 2019 stokte de productie en ging oprichter Charlotte Zum Vörde Sive Vörding op zoek naar nieuwe mogelijkheden. 

Foto door Bonnita Postma. 

Als relatief kleine scale-up was Charly's All is Fair te groot voor de één en te klein voor de andere partij tot eind vorig jaar. Nu in 2020, in een tijd zoals geen van ons die eerder echt heeft gekend, is Charlotte enorm blij en dankbaar dat zij weer positieve impact kan gaan maken voor mens, dier en milieu. Juist in deze tijd waarin dat zo ontzettend nodig is, door middel van echt lekker, kwalitatief, duurzaam en gezond eten. En het mooie voor de consument? Drie smaken komen nu in glazen pot, alle smaken hebben meer grammage en de consumentenadviesprijs is gedaald.

Vanaf nu zijn bij Udea te bestellen:

  • Charly's Cream – Spices & Onion (voormalig Cheddâh) 
  • Charly's Cream – Herbs & Garlic (voormalig Boerse'zin)
  • Charly's Karmasan – (voormalig P.a. Zaan)
  • Charly's Cream - Natural (nieuw)
  • Charly's Cream - Garlic (nieuw)
  • Charly's Delicious – French White (nieuw)

Alle producten zijn biologisch, op basis van fair trade cashewnoten zijstromen van een boerencoöperatie in Burkina Faso.
Tevens glutenvrij, lactosevrij, kokosolievrij, sojavrij, suikervrij, gemodificeerd zetmeelvrij, kleur-, geur- en smaakstoffenvrij. 

Voor meer informatie: info@charlysallisfair.nl en www.charlysallisfair.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.