Marcel Belt: "Verwachten de nieuwe producten medio augustus te kunnen introduceren"

Nederlandse duurzame zeep nu ook naar Duitsland

Tholen - De producten van Marcel's Green Soap gaan nu ook de grens over naar Duitsland. "Sinds kort zijn we ook in Duitsland aan de slag.Onze producten zijn verkrijgbaar bij Edeka, Rewe en een aantal leden van de Markant groep. Een mooie stap, dit is van oudsher immers een land met heel veel potentie. We hopen ook onze Oosterburen te kunnen overtuigen van onze producten", geeft eigenaar Marcel Belt aan.

Na de uitbraak van het coronavirus is de vraag naar zeep in eigen land enorm toegenomen. Dit is ook bij Marcel's Green Soap duidelijk merkbaar. Eind maart werd al gemeld dat het bedrijf de productie van haar handzeep op ging schroeven. "Het is hard werken en we doen ons best om aan de vraag te kunnen voldoen. Het opschalen van de productie is wel een uitdaging aangezien het lastig is om voldoende pompjes en flessen te krijgen. Die gaan toch veelal naar de grote spelers op de markt."

Nieuwe producten in ontwikkeling
Bij Marcel's Green Soap zijn ze ook bezig met het ontwikkelen van een aantal nieuwe producten, namelijk deo's en shampoo- en showerbars.  Dit heeft echter wat vertraging opgelopen: "De focus ligt in de fabriek momenteel met name op de productie, minder op de productontwikkeling. We verwachten de nieuwe producten medio augustus te kunnen introduceren."

Voor meer informatie: marcel@greensoapcompany.com, www.marcelsgreensoap.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.