Nieuw: Raathoning uit Europa

Raathoning uit Europa is een specialiteit die de Traay met trots toevoegt aan haar assortiment. Raathoning is honing in zijn meest pure vorm: de honing zit nog in de raat en is nog deels verzegeld door de bijenwas. Het wordt volledig door de bijen vervaardigd en is dus 100% natuurzuiver. De combinatie van bijenwas en honing smaakt heerlijk en je kunt alles opeten (dus ook de bijenwas). Tip van Wouter Vuijk, imker en eigenaar van de Traay: "Slik de bijenwas door of blijf erop kauwen als kauwgom en gooi het vervolgens weg." Raathoning is de ideale begeleider van een gevarieerde kaasplank en harmonieert goed bij de vaak wat zoute/zilte smaak van diverse kazen. Ook is het geschikt als topping bij yoghurt met fruit.

Hongaars familiebedrijf
Het Hongaarse familiebedrijf waarmee wij samenwerken heeft al twintig jaar ervaring in de bijenteelt en is een coöperatie. Hun kennis is gebaseerd op twintig jaar ervaring in de bijenteelt. Eén van de oprichters begon met imkeren op 16-jarige leeftijd en startte met acht bijenvolken. Gegrepen door de schoonheid en ontberingen van de bijenteelt groeide dit door naar honderden bijenvolken. Het bedrijf koopt ook honing in bij constante, betrouwbare imkerpartners uit alle delen van Hongarije. Met als doel om echte, natuurlijke honing te leveren.

De Raathoning uit Europa is verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkels en speciaalzaken.

Voor meer informatie: www.detraay.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.