Inschrijving BIOFACH 2021 geopend, deadline vervroegd

"Deze complexe situatie vraagt om veel creativiteit van de beursorganisatie"

Tholen - Een beursbezoek lijkt momenteel nog heel ver weg, toch is het voor bedrijven belangrijk om nu al te kijken naar de planning voor volgend jaar. Zo is de inschrijving voor de BIOFACH 2021 zeer recent geopend. "Tot nu toe hebben we niks te klagen. Ondanks de bizarre tijd waarin we ons bevinden, stroomt de ene na de andere aanmelding al binnen. En dat terwijl we pas vorige week met alles online zijn gegaan. Let wel op: de deadline om in aanmerking te komen voor de vroegboekkorting is vervroegd, die staat op maandag 15 juni. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is 14 augustus", vertelt Jacqueline Poppe namens Beech Business Promotion. Zij is ook dit keer voor de Nederlandse exposanten de contactpersoon voor de NürnbergMesse.

Foto: NuernbergMesse/Thomas Geiger 

De BIOFACH 2021 staat op de planning voor 17 tot en met 20 februari 2021. Jacqueline geeft aan dat de voorbereidingen voor de BIOFACH ondanks de coronacrisis volgens planning verlopen en dat het team vol goede moed aan het werk is. Wel erkent ze dat er het nodige zal veranderen. "Deze complexe situatie vraagt om veel creativiteit van de beursorganisatie. Exposanten en bezoekers dienen rekening te houden met diverse nieuwe richtlijnen. Diverse evenementenorganisaties zijn hierover volop in overleg. De medewerkers van de NürnbergMesse stellen alles in het werk om de juiste maatregelen te nemen en richtlijnen op te stellen waarmee de veiligheid van bezoekers en exposanten gewaarborgd kan worden. Een beurs kan je wat dat betreft prima stroomlijnen. Denk bijvoorbeeld aan een verplichte looprichting of een bepaald aantal mensen per hal."

Jacqueline is er van overtuigd dat ook na de coronacrisis de behoefte aan het bezoeken van een beurs blijft bestaan. "Mensen zijn nu eenmaal sociale wezens. Wel zal tijdens de komende BIOFACH meer dan ooit kwaliteit boven kwantiteit gaan qua bezoekers. En bedrijven gaan waarschijnlijk met minder mensen naar de beurs toe."

Gisteren werd bekend dat er in Duitsland vanaf 30 mei weer business-to-business beurzen georganiseerd mogen worden. Klik hier voor meer informatie over dit besluit. 

BIOFACH 2020
Tijdens de BIOFACH 2020 afgelopen februari werden al wat maatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Zo was het niet toegestaan om handen te schudden en was het in vrijwel alle stands mogelijk om je handen te desinfecteren. Achteraf gezien zijn veel mensen verbaasd over het feit dat de beurs gewoon door ging. Jacqueline daarover: "Het leek toen nog niet zo serieus. Wat dat betreft was het echt op het nippertje. Als de beurs een week later op de agenda had gestaan, had ik het nog maar moeten zien... Maar voor 2021 verwacht ik dat de onrust verdwenen is en dat iedereen – binnen de veiligheidsgrenzen die dan nog gehanteerd moeten worden – uit kan kijken naar een prachtige BIOFACH."

Voor meer informatie: jacqueline@beechbp.nl en www.biofach.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.