Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin verwelkomt 10.000e lid

Marleen Klopman uit Zutphen is het 10.000e lid van Coöperatie Odin: “Ik voel me vereerd! Ik wil lekkere en gezonde boodschappen doen, met zo min mogelijk negatieve impact op de aarde. Het liefst biodynamisch. En dat kan bij Odin. Ook de coöperatieve gedachte spreekt mij aan.” Marleen kreeg een goedgevulde bio-shopper cadeau van Merle Koomans van den Dries, directeur Odin en voorzitter Coöperatie Odin.

Merle Koomans van den Dries (directeur Odin en voorzitter Coöperatie Odin) verwelkomt 10.000e lid Marleen Klopman met bloemen en een goed gevulde bioshopper 

“De laatste tijd zien we een extra instroom van nieuwe leden”, zegt Koomans van den Dries. “Juist nu willen mensen kennelijk deel uitmaken van een bedrijf dat werkt aan een nieuwe en eerlijke economie waarin iedereen in de hele keten, van boer tot bord, zijn deel heeft. Een bedrijf dat ‘steward owned’ is. Want Odin is niet van één persoon, maar van iedereen. En niet de winst staat voorop, maar goed en lekker eten, en een gezonde, schone en leefbare aarde.”

Coöperatie Odin bestaat uit 23 winkels, een bezorgdienst, een biodynamische boerderij, een imkerij en een groothandel. Leden van de coöperatie kiezen bewust voor een eerlijke, gezonde en duurzame wereld. Bovendien kun je als lid boodschappen doen met ledenvoordeel.

Marleen mag ook nog eens 10 met verse biologische producten gevulde bio-shoppers weggeven aan mensen in haar omgeving. Daarnaast verloot Odin zelf nog eens 10 tassen onder bestaande leden.

Voor meer informatie: www.odin.nl

Publicatiedatum: