Willem Ekkelkamp nieuwe accountmanager van Bio4Pack

"Ik heb vertrouwen in de toekomst van duurzame verpakkingen"

Bio4Pack stelt graag de nieuwe accountmanager voor die op 1 mei aan de slag is gegaan: Willem Ekkelkamp. "Willem is een ambitieuze manager die Bio4Pack gaat vertegenwoordigen in Europa", aldus Patrick Gerritsen, directeur van Bio4Pack.

Willem: "Ik ben vanzelfsprekend heel blij met mijn nieuwe functie als accountmanager voor Bio4Pack. Het zal in het begin nog wel even wennen zijn in mijn nieuwe rol aangezien bioplastics een nieuw product voor mij is. Ik ben er echter van overtuigd dat ik snel de juiste aanspreekpartner zal zijn voor de klanten en prospects van Bio4Pack. Ik heb vertrouwen in de toekomst van duurzame verpakkingen en ga me daar dan ook hard voor maken."

Natuurlijk is ook Patrick blij met de komst van Willem Ekkelkamp; "Willem heeft veel ervaring als accountmanager en is daarnaast ook oud-ondernemer. Hij weet als geen ander hoe je relaties opbouwt en onderhoudt, maar het is vooral ook gewoon een aardige vent die tot het uiterste gaat voor zijn klanten. Het zijn eigenschappen die passen bij Bio4Pack en de uitdagingen die we hebben bij het verder in de markt zetten van duurzame verpakkingen."

Voor meer informatie: p.gerritsen@bio4pack.com en www.bio4pack.com       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven