Nieuw: biologische LandGoed siropen voor koele drankjes en desserts

Nieuw in de range LandGoed-producten zijn biologische siropen in 4 smaken. Dit meldt BD-Toaal in de nieuwsbrief van week 19. De LandGoed-producten zijn te herkennen aan de oereik, symbool voor de zuurstofkringloop waar de mens afhankelijk van is en waar we dus heel zuinig op moeten zijn.

De producent van de LandGoed-range is van mening dat biologische teelt de juiste manier is om zuinig met de aarde om te gaan. Alle ingrediënten van de siropen zijn daarom puur en biologisch, bevatten geen enkele smaak- , geur- of kleurtoevoeging en zijn GMO-vrij. De siropen zijn zoet, maar niet té zoet en zijn een mooie basis voor een lekker koel drankje, in een dessert, in een mocktail of cocktail. De siropen zitten in glazen flessen van 500 ml.

Dit zijn de vier smaken:

  • Frambozensiroop: friszoete smaak en leent zich heel goed voor framboos-citroen limonade, een Kir framboise of een retro vlaflip.
  • Zwarte bessensiroop: verfrissende dorstlesser met maar liefst 35% zwarte bessenextract; geeft kleur aan je yoghurt of mocktail.
  • Vlierbloesemsiroop: gemengd met ijskoud bruisend water of een mousserende wijn een heerlijke zoete dorstlesser; ook te gebruiken voor een bloemige cake met een verrassende smaak.
  • Limoensiroop: friszoete dorstlesser; ook lekker in yoghurt, pudding, ijs en zelfs in een sladressing.

Voor meer informatie: info@bdtotaal.nl en www.bd-totaal.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven